Elteco
Shporta

LT05-01230

LT05-01230
LT05-01230
LT05-01230
LT05-01230
LT05-01230
LT05-01230
LT05-01230

Detajet:

Watt: 36w
Ngjyra: 6400K
Fuqia ndriçimit: 3600lm (100lm/w)
Përmasat: 1200mmx66mmx58mm
Volt: 185-265V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: termoplastikë dhe alumin
Ngjyrë: e bardhë dhe e hirtë
Garancion: 3 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madh në ambiente të hapura me lagështi. Me mundësi lidhjeje njëra pas tjetrës. Kryesisht përdoren në mure ose tavane nëpër parkingje nëntokësore, në fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A .