Elteco
Shporta

LT64-09612

LT64-09612
LT64-09612
LT64-09612
LT64-09612
LT64-09612
LT64-09612
LT64-09612

Detajet:

Watt: 200W
Ngjyra: 4200K
Fuqia ndriçimit: 16000lm
Përmasat: 470mmx385mmx51mm
Volt: 185-265V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: e hirtë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED reflektor, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madh në ambiente të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në mure ose tavane nëpër parkingje, në oborre, salla sportive, fusha futbolli, në fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik.
Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A .