Elteco
Shporta

LT01-43

LT01-43
LT01-43
LT01-43
LT01-43
LT01-43
LT01-43
LT01-43

Detajet:

Watt: 1x60W
Fyti: E27
Volt: 220-240V
Përmasat: 700mmx340mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: Pëlhurë
Ngjyrë: kuqe
Garancioni: 5 vite
LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.