Elteco
Shporta

L14-17

L14-17
L14-17
L14-17
L14-17
L14-17
L14-17
L14-17

Detajet:

Watt: 1x12W
Ngjyra dritës: 4200K
Fuçia ndriçimit: 1320lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 140mmx160mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: inoks dhe akril
Ngjyrë: metalike
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!