Elteco
Shporta

L87-06

L87-06
L87-06
L87-06
L87-06
L87-06
L87-06
L87-06

Detajet:

Watt: 51W
Ngjyra dritës: 3000K
Fuçia ndriçimit: 4335lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 1200mmx1070mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: alumin dhe akril
Ngjyrë: e zezë, bronz, e bardhë
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!