Elteco
Shporta

CT-9247G

CT-9247G
Risi
CT-9247G

Detajet:

Lloji i montimit : Jashte murit dhe me sensor
Watt: 20W
Ngjyra dritës: 3200K
Fuçia ndriçimit: 1800lm
Volt: 220-240V
Përmasat: 93mmx270mm
Shkalla mbrojtëse: 20 IP
Materiali: termoplastikë
Ngjyrë: bardhë
Modeli: rrethor
Garancioni: 2 vite