Elteco
Shporta

CT-2469B

CT-2469B
7-15 ditë
CT-2469B

Detajet:

Watt: 16W
Ngjyra: 6400K
Fuçia ndriçimit: 1500lm
Modeli: LED Line
Përmasat: 1173mmx23mm
Volt: 220-240V
Garancion: 2 vite
Ndricuesit linear LED janëndriçues, tëcilëtgjejnëpërdorimtëmadhënëambinetetëmbrendshme. Si produkt LED, kursejnëenergjiderinë 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A. Zakonisht përdoren në koridore dhe zyre apo ordinanca, dyqane dhe shtëpi.