Elteco
Shporta

 CT-5176M

 CT-5176M
 CT-5176M
Risi
 CT-5176M
 CT-5176M
 CT-5176M

Detajet:

Watt: 3W
Ngjyra dritës: e kaltertë
Fuqia ndriçimit: 240lm
Volt: 220-240V
Përmasat: 7.5x6x5.5cm
Ngjyrë: e kaltertë
Garancioni: 2 vite
ELTECO me linjën moderne të ndriçuesve LED ju mundëson të ndriçoni me thjeshtësi muret e ambientit që ju rrethon.
ELTECO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo më pak!