Elteco
Shporta

L76-02

L76-02
L76-02
L76-02
L76-02
L76-02
L76-02
L76-02

Detajet:

Watt: 4x14w 2x16 2x22W
Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6000K
Fuçia ndriçimit: 13200lm
Volt: 220-240V/12V
Ngjyrë: kristal i tejdukshëm dhe e krom (e hirtë)
Përmasat: 200mmx800mm
Kontroller: Po
Dimmable : Jo
Materiali: xham (kristale) dhe alumin
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Ndriçoje ambientin me stil të veçant dhe unik.