Elteco
Shporta

L77-26

L77-26
L77-26
L77-26
L77-26
L77-26
L77-26
L77-26

Detajet:

Watt: 72W
Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6500K
Fuçia ndriçimit: 3600lm
Volt: 220-240V/12V
Ngjyrë: kristal i tejdukshëm dhe e artë (gold)
Përmasat: 78mmx500mm
Kontroller: Po
Dimmable : Po
Materiali: xham (kristale) dhe alumin
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Ndriçoje ambientin me stil të veçant dhe unik.