Elteco
Shporta

L70-52

L70-52
L70-52
L70-52
L70-52
L70-52
L70-52
L70-52

Detajet:

Fyti: E14
Watt: 2x40Wmax
Volt: 220-240V
Përmasat: 320x280mm
Materiali: xhama kristali dhe alumin
Ngjyrat: e artë, , transparente
Garancioni: 5 vite
Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit “Royal” apo mbretëror mund të vendosen mbrenda shtëpis suaj, sallave te dasmave, ne restaurante e hotele… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit anësor të cilët përmbushin dekorimin e ambientit deri në perfeksion!
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.