Elteco
Shporta

L86-06

L86-06
L86-06
L86-06
L86-06
L86-06
L86-06
L86-06

Detajet:

Watt: 66W
Ngjyra dritës: 4000K
Fuçia ndriçimit: 3300lm
Volt: 220-240V/12V
Ngjyrë: e hirtë, transparente
Përmasat: 1100mmx250mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: inoks dhe xham
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!