Elteco
Shporta

L76-04

L76-04
L76-04
L76-04
L76-04
L76-04
L76-04
L76-04

Detajet:

Watt: 2x12W 2x18W 2x24W 2x30W
Ngjyra dritës: 4000K
Fuçia ndriçimit: 10300lm
Volt: 220-240V/12V
Ngjyrë: e hirtë, transparente
Përmasat: 1200mmx900mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: inoks dhe xham
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!