Elteco
Shporta

L76-19

L76-19
L76-19
L76-19
L76-19
L76-19
L76-19
L76-19

Detajet:

Watt: 90W
Ngjyra dritës: 4000K
Fuçia ndriçimit: 4500lm
Volt: 220-240V/12V
Ngjyrë: e hirtë, transparente
Përmasat: 1000mmx850mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: inoks dhe xham
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!