Elteco
Shporta

L44-11

L44-11
L44-11
L44-11
7-15 ditë
L44-11
L44-11
L44-11
L44-11

Detajet:

Watt: 1x10W
Ngjyra dritës: 3000K
Fuçia ndriçimit: 80lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 500mmx320mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: inoks dhe akril
Ngjyrë: metalike, transparent
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!