Elteco
Shporta

L64-13

L64-13
L64-13
L64-13
L64-13
L64-13
L64-13
L64-13

Detajet:

Watt: 180x2W
Ngjyra dritës: 3000K/7000K
Fuçia ndriçimit: 10080lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 1700mmx950mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: alumin dhe xham
Ngjyrë: metalike
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!