Elteco
Shporta

L119-02

L119-02
L119-02
L119-02
L119-02
L119-02
L119-02
L119-02

Detajet:

Watt: 16x12W
Ngjyra dritës: 3300K
Fuçia ndriçimit: 5184lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 2600mmx700mm
Kontroller: Po
Dimmable : Jo
Materiali: alumin dhe akril
Ngjyrë: e zezë, ari, e bardhë
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!