Elteco
Shporta

L44-26

L44-26
L44-26
L44-26
L44-26
L44-26
L44-26
L44-26

Detajet:

Watt: 16x5W
Ngjyra dritës: 3000K
Fuçia ndriçimit: 6400lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 2800mmx800mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: inoks dhe akril
Ngjyrë: e artë, transparent
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!