Elteco
Shporta

L104-27

L104-27
L104-27
L104-27
L104-27
L104-27
L104-27
L104-27

Detajet:

Watt: 1x60W
Fyti: E27
Volt: 220-240V
Përmasat: 350mmx140mm
Materiali: alumin
Ngjyrë: e zezë
Garancioni: 5 vite
LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.