Elteco
Shporta

L124-05

L124-05
L124-05
L124-05
L124-05
L124-05
L124-05
L124-05

Detajet:

Watt: 8 3W
Ngjyra dritës: 3000K
Fuçia ndriçimit: 990lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 140mmx140mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: alumin
Ngjyrë: e bardhë
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Ndriço me thjeshtësi dhomën e gjumit apo dhomat e motelit.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!