Elteco
Shporta

LG37-0106

LG37-0106
LG37-0106
LG37-0106
LG37-0106
LG37-0106
LG37-0106
LG37-0106

Detajet:

Watt: 12W
Ngjyra dritës: 4200K
Fuqia ndriçimit: 780lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 280x140x60mm
Materiali: alumin
Ngjyrë: e bardhë
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve LED ju mundëson të ndriçoni me thjeshtësi muret e ambientit që ju rrethon.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo më pak!