Elteco
Shporta

LG37-0110

LG37-0110
LG37-0110
LG37-0110
LG37-0110
LG37-0110
LG37-0110
LG37-0110

Detajet:

Watt: 2x3W
Ngjyra dritës: 4200K
Fuqia ndriçimit: 390lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 160x98mm
Materiali: alumin
Ngjyrë: e hirtë
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve LED ju mundëson të ndriçoni me thjeshtësi muret e ambientit që ju rrethon.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo më pak!