Elteco
Shporta

L96-65

L96-65
L96-65
L96-65
L96-65
L96-65
L96-65
L96-65

Detajet:

Fyti: E14 
Watt: 2x60Wmax
Volt: 220-240V
Përmasat: 540x200mm
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrat: e artë dhe e bardhë
Garancioni: 5 vite
Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit e tavolinave, të cilët përmbushin dekorimin e ambientit deri në perfeksion!
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.