Elteco
Shporta

L96-63

L96-63
L96-63
L96-63
L96-63
L96-63
L96-63
L96-63

Detajet:

Fyti: E27
Watt: 1x60Wmax
Volt: 220-240V
Përmasat: 450x300mm
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrat: e zezë dhe transparente e hirtë
Garancioni: 5 vite
Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit e tavolinave, të cilët përmbushin dekorimin e ambientit deri në perfeksion!
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.