Elteco
Shporta

L104-18

L104-18
L104-18
L104-18
L104-18
L104-18
L104-18
L104-18

Detajet:

Fyti: E27
Watt: 1x60Wmax
Volt: 220-240V
Përmasat: 520x305mm
Materiali: alumin
Ngjyrat: e zezë
Garancioni: 5 vite
Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit e tavolinave, të cilët përmbushin dekorimin e ambientit deri në perfeksion!
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.