Elteco
Shporta

L129-09

L129-09
L129-09
L129-09
L129-09
L129-09
L129-09
L129-09

Detajet:

Watt: 88W
Ngjyra dritës: 4000K
Fuçia ndriçimit: 2464lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 1530mmx150mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: alumin dhe silicon
Ngjyrë: e kaftë
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit e tokës, të cilët përmbushin dekorimin e ambientit deri në perfeksion!
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!