Elteco
Shporta

L114-02

L114-02
L114-02
L114-02
L114-02
L114-02
L114-02
L114-02

Detajet:

Watt: 1x60W
Fyti: E27
Volt: 220-240V
Përmasat: 1580mmx430mm
Materiali: alumin dhe xham
Ngjyrë: e zezë, e artë dhe e bardhë
Garancioni: 5 vite
LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit e tokës, të cilët përmbushin dekorimin e ambientit deri në perfeksion!
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.