Elteco
Shporta

LT01-23

LT01-23
LT01-23

Detajet:

Tripod (këmbëza)
Watt: 1x60W
Fyti: E27
Mteriali: dru
Ngjyra: rëre
Garancioni: 5 vite
LAMBARIO gjithmonë sjellë shumë delikatesë dhe finesë ne gamën e gjerë të ndriçimit. Kësaj radhe mund të krijosh vetë ndriçuesin e tokës me ngjyrat sipas shijes tënde.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.