Elteco
Shporta

LT01-31

LT01-31
LT01-31

Detajet:

Kapele (kokë)
Watt: 1x60W
Fyti: E27
Mteriali: shtof
Ngjyra: e kuqe e butë
Garancioni: 5 vite
LAMBARIO gjithmonë sjellë shumë delikatesë dhe finesë ne gamën e gjerë të ndriçimit. Kësaj radhe mund të krijosh vetë ndriçuesin e tokës me ngjyrat sipas shijes tënde.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.