Elteco
Shporta

LT01-08

LT01-08
LT01-08
LT01-08
LT01-08
LT01-08
LT01-08
LT01-08

Detajet:

Watt: 5x60W
Fyti: E14
Volt: 220-240V
Përmasat: 1700mmx330mm
Materiali: alumin dhe xham
Ngjyrë: e artë dhe transparente
Garancioni: 5 vite
LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit e tokës, të cilët përmbushin dekorimin e ambientit deri në perfeksion!
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.