Elteco
Shporta

L128-02

L128-02
L128-02
L128-02
L128-02
L128-02
L128-02
L128-02

Detajet:

Watt: 32W
Ngjyra dritës: 4000K
Fuçia ndriçimit: 2240lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 40mmx660mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Po
Materiali: ABS dhe xham
Ngjyrë: metalike dhe e bardhë
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Ndriço me thjeshtësi dhomën e gjumit apo dhomat e motelit.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!