Elteco
Shporta

LC01-04

LC01-04
LC01-04
LC01-04
LC01-04
LC01-04
LC01-04
LC01-04

Detajet:

Watt: 10W
Ngjyra: 6400K
Fuqia ndriçimit: 700lm
Modeli: mbrenda dhe jashtë murit
Përmasat: 293x100x55.3mm
Volt: 220-240V
Bateria: 3.7V 2.2ah Litium
Materiali: Alumin + PC
Kohëzgjatja: 3 orë
Garancion: 2 vite
Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thjeshtë e të zakonshëm. Gjejnë përdorim në ambiente të mbrendshme.