Elteco
Shporta

LC02-05

LC02-05
LC02-05
LC02-05
LC02-05
LC02-05
LC02-05
LC02-05

Detajet:

Watt: 1W
Ngjyra: 6400K
Fuqia ndriçimit: 70lm
Përmasat: 220x101.48mm
Volt: 220-240V
Bateria: 4V 1.3ah Lead Acid
Materiali: PC
Kohëzgjatja: 8 orë
Rimbushes: USB
Garancion: 2 vite
Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thjeshtë e të zakonshëm. Gjejnë përdorim në ambiente të mbrendshme.