Elteco
Shporta

LC01-02

LC01-02
LC01-02
LC01-02
LC01-02
LC01-02
LC01-02
LC01-02

Detajet:

Watt: 2W
Ngjyra: 6400K
Fuqia ndriçimit: 140lm
Modeli: i varur jashtë murit
Përmasat: 260x254.7x35mm
Volt: 220-240V
Bateria: 1.2V 800mah Ni-CD
Materiali: Alumin+PC
Kohëzgjatja: 3 orë
Garancion: 2 vite
Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thjeshtë e të zakonshëm. Gjejnë përdorim në ambiente të mbrendshme.