Elteco
Shporta

CT-5249

CT-5249
Risi
CT-5249

Detajet:

Watt: 6
Llamba e leximit në mur përdor një panel LED të përshtatshëm për sytë, duke siguruar ndriçim të butë dhe pa dridhje që nuk do t'ju lodhë sytë edhe pas orëve të gjata të motit që është për punë, studim ose thjesht lexim. Thjesht prek butonin e sensorit të kontaktit për të ndërruar 3 nivele
ndriçimi 3000k - 4500k- 6000K dritë, 28 LED-të buta, të mesme dhe të ndritshme