Elteco
Shporta

LA26-00453

LA26-00453
LA26-00453
LA26-00453
LA26-00453
LA26-00453
LA26-00453
LA26-00453

Detajet:

Watt: 5w
Ngjyra: 6400K
Fuqia ndriçimit: 400lm
Fyti: GU5.3
Modeli: MR16
Përmasat: 49mmx53mm
Volt: 220-240V
Garancion: 2 vite
Poçat LED LAMBARIO gjejnë përdorim në hapësira të mbrendshme. Vendosen në mbajtës spotesh dekorative ose llambadarë të ndryshëm me fyt GU5.3 (MR16), duke zbukuruar ambientin e shtëpisë, restaurantit, kafenesë apo dhe dhomës suaj të fjetjes… Me LAMBARIO , dritë kudo!