Elteco
Shporta

LA13-04020

LA13-04020
LA13-04020
LA13-04020
LA13-04020
LA13-04020
LA13-04020
LA13-04020

Detajet:

Watt: 8W
Ngjyra: 2700K
Fuqia ndriçimit: 800lm
Fyti: E27
Modeli: ST64 Filament
Përmasat: 64mmx146mm
Volt: 220-240v
Garancion: 2 vite
Poçat LED Filament nga LAMBARIO gjejnë përdorim në ambiente të mbrendshme. Vendosen për ndriçim në llambadar dekorativ, duke zbukuruar ambientin e shtëpisë, restaurantit, kafenesë apo dhe dhomës suaj të fjetjes… Me poçat LED nga LAMBARIO ju shpenzoni 80% më pak energji elektrike dhe keni garancion për kualitetin, ndriçimin dhe jetëgjatësinë e produktit.