Elteco
Shporta

LP11-31800

LP11-31800
LP11-31800
LP11-31800
LP11-31800
LP11-31800
LP11-31800
LP11-31800

Detajet:

Watt: 18w
Ngjyra: 3000K
Fuqia ndriçimit: 1440lm
Modeli: rrethor
Përmasat: 150.9mmx149mmx26.6mm
Volt: 185-265V
Garancion: 2 vite
LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% . Panelet zakonisht përdoren në zyre, shkolla, restaurante, hotele.