Elteco
Shporta

LP11-32430

LP11-32430
LP11-32430
LP11-32430
LP11-32430
LP11-32430
LP11-32430
LP11-32430

Detajet:

Watt: 24w
Ngjyra: 6400K
Fuqia ndriçimit: 1920lm
Modeli: rrethor
Përmasat: 200.9mmx198mmx26.8mm
Volt: 185-265V
Garancion: 2 vite
LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% . Panelet zakonisht përdoren në zyre, shkolla, restaurante, hotele.