Elteco
Shporta

LP12-31210

LP12-31210
LP12-31210
LP12-31210
LP12-31210
LP12-31210
LP12-31210
LP12-31210

Detajet:

Watt: 12w
Ngjyra: 4200K
Fuqia ndriçimit: 960lm
Modeli: katror
Përmasat: 105.3mmx95mmx26.6mm
Volt: 185-265V
Garancion: 2 vite
LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% . Panelet zakonisht përdoren në zyre, shkolla, restaurante, hotele.