Elteco
Shporta

LP12-32400

LP12-32400
LP12-32400
LP12-32400
LP12-32400
LP12-32400
LP12-32400
LP12-32400

Detajet:

Watt: 24w
Ngjyra: 3000K
Fuqia ndriçimit: 1920lm
Modeli: katror
Përmasat: 201.6mmx198mmx26.8mm
Volt: 185-265V
Garancion: 2 vite
LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% . Panelet zakonisht përdoren në zyre, shkolla, restaurante, hotele.