Elteco
Shporta

LP12-32410

LP12-32410
LP12-32410
LP12-32410
7-15 ditë
LP12-32410
LP12-32410
LP12-32410
LP12-32410

Detajet:

Watt: 24w
Ngjyra: 4200K
Fuqia ndriçimit: 1920lm
Modeli: katror
Përmasat: 201.6mmx198mmx26.8mm
Volt: 185-265V
Garancion: 2 vite
LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% . Panelet zakonisht përdoren në zyre, shkolla, restaurante, hotele.