Elteco
Shporta

LN20-01200

LN20-01200
LN20-01200
LN20-01200
LN20-01200
LN20-01200
LN20-01200
LN20-01200

Detajet:

Watt: 40W
Ngjyra: 3000K
Fuçia ndriçimit: 3200lm
Modeli: ProLine
Përmasat: 1200mmx50mm
Volt: 220-240V
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit linearë LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A. E veçanta e këtyre ndriçuesve është se mund të bashkohen dhe të lidhen njëri pas tjetrit në gjithë hapësirën të cilën dëshironi ta ndriçoni. Jo rastësisht quhen dhe proline. Linjë profesionale.