Elteco
Shporta

LN21-00610

LN21-00610
LN21-00610
LN21-00610
LN21-00610
LN21-00610
LN21-00610
LN21-00610

Detajet:

Watt: 18W
Ngjyra: 4200K
Fuqia ndriçimit: 1440lm
Modeli: ProLine
Përmasat: 74.8mmx25mmx600
Volt: 185-265V
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit linearë LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Janë linjë e speciale, që mund të përdoren në projektime për ndriçim profesional të lokaleve dhe bizneseve të ndryshme.