Elteco
Shporta

LN21-01200

LN21-01200
LN21-01200
LN21-01200
7-15 ditë
LN21-01200
LN21-01200
LN21-01200
LN21-01200

Detajet:

Watt: 36W
Ngjyra: 3000K
Fuqia ndriçimit: 2880lm
Modeli: ProLine
Përmasat: 74.8mmx25mmx1200
Volt: 185-265V
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit linearë LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Janë linjë e speciale, që mund të përdoren në projektime për ndriçim profesional të lokaleve dhe bizneseve të ndryshme.