Elteco
Shporta

LN22-01200

LN22-01200
LN22-01200
LN22-01200
LN22-01200
LN22-01200
LN22-01200
LN22-01200

Detajet:

Watt: 40W
Ngjyra: 3000K
Fuqia ndriçimit: 3200lm
Modeli: LinearLine
Përmasat: 70mmx1185mm
Volt: 185-265V
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit linearë LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Janë linjë e speciale, që mund të përdoren në projektime për ndriçim profesional të lokaleve dhe bizneseve të ndryshme.