Elteco
Shporta

LN23-00600

LN23-00600
LN23-00600
LN23-00600
LN23-00600
LN23-00600
LN23-00600
LN23-00600

Detajet:

Watt: 3w
Ngjyra: 3000K
Fuqia ndriçimit: 160lm
Modeli: trekëndësh
Përmasat: 70mmx55mm
Volt: 185-265V
Garancion: 2 vite
Lidhëset apo këndoret vendosen për të lidhur ndriçuesit linearë në kënde të ndryshme duke plotësuar boshllëkun dhe duke lehtësuar montimin.