Elteco
Shporta

LN23-01230

LN23-01230
LN23-01230
LN23-01230
LN23-01230
LN23-01230
LN23-01230
LN23-01230

Detajet:

Watt: 4w
Ngjyra: 6400K
Fuqia ndriçimit: 320lm
Modeli: katror
Përmasat: 70mmx55mmx131mmx80mm
Volt: 185-265V
Garancion: 2 vite
Lidhëset apo këndoret vendosen për të lidhur ndriçuesit linearë në kënde të ndryshme duke plotësuar boshllëkun dhe duke lehtësuar montimin.