Elteco
Shporta

LY50-00120

LY50-00120
LY50-00120
LY50-00120
7-15 ditë
LY50-00120
LY50-00120
LY50-00120
LY50-00120

Detajet:

Shina 2 metërshe
Fazat: Dyfazor
Ngjyra: e bardhë
Materiali: Alumin dhe bakër
Modeli: jashtë murit
Garancioni: 5 vite
Shinat LAMBARIO janë risi në treg, kompletohen me ndriçuesit për shina, duke ua lehtësuar dhe thjeshtësuar montimin dhe ndriçimin e hapësirës që ju rrethon.