Elteco
Shporta

LY50-00121

LY50-00121
LY50-00121
LY50-00121
7-15 ditë
LY50-00121
LY50-00121
LY50-00121
LY50-00121

Detajet:

Shina 2 metërshe
Fazat: Dyfazor
Ngjyra: e zezë
Materiali: Alumin dhe bakër
Modeli: jashtë murit
Garancioni: 5 vite
Shinat LAMBARIO janë risi në treg, kompletohen me ndriçuesit për shina, duke ua lehtësuar dhe thjeshtësuar montimin dhe ndriçimin e hapësirës që ju rrethon.